9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Pere Aragonès fa una visita institucional a la Bisbal

Durant la visita, Aragonès ha declarat que la Constitució Espanyola està "obsoleta" i que "limita les aspiracions de Catalunya". El president ha visitat, entre d'altres, el Terracotta Museu.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest matí el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha fet una visita institucional a la Bisbal d’Empordà. La visita, segons ha reconegut el propi Aragonès, l’ha permès conèixer de primera mà el municipi, el sector de la ceràmica i els objectius de la ciutat de la mà de l’alcalde Enric Marquès. Segons l’Ajuntament de la Bisbal, el president ha arribat al municipi a les 10:30h a la plaça del Castell i l’han rebut l’alcalde i altres membres de l’Ajuntament.

Tots els membres de l’Ajuntament que han assistit, han acompanyat Aragonès a la Sala de Plens, on ha signat el Llibre d’Honor i s’ha reunit breument amb l’alcalde al despatx d’Alcaldia. Després han passejat pel nucli històric de la Bisbal fins arribar al Terracotta Museu, on ha atès els mitjans amb motiu del dia de la Constitució i ha declarat que aquesta està “obsoleta” i que “l’única cosa que fa és reafirmar les posicions independentistes”. Aragonès ha assenyalat que la Constitució “limita les aspiracions” de Catalunya i que “el Govern no vol cap reforma de la Constitució Espanyola, el que vol és una Constitució Catalana, que és el que ens cal pel nostre país”.

Posteriorment l’ha rebut el director del Terracotta Museu, Xavier Rocas, que li ha fet una visita guiada a l’equipament i li ha presentat el projecte del museu: el propi museu expositiu, el projecte educatiu i la col·laboració directa amb l’Associació de Ceramistes de la Bisbal. Després s’ha reunit amb una representació de l’Associació de Ceramistes i de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà. Finalment, Aragonès, acompanyat de l’alcalde Enric Marquès i els tinents d’alcalde, han passejat per les botigues del carrer l’Aigüeta de la Bisbal, on han visitat tres botigues de tallers de ceràmica, incloent un establiment comercialitzador de la campanya Limited Edition 2021 de set tasses exclusives d’edició limitada de Ceràmica de la Bisbal, seleccionada com a finalista dels ‘Premios Nacionales de Artesanía’.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -