12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

El primer tram del col·lector d’aigües de Platja d’Aro s’acabarà per Nadal

A partir del 10 de gener de 2022, es començarà a treballar en el segon tram, entre els carrers Miramar i l'avinguda de la Pau i el carrer Llevant. Els dos darrers trams que conformaran l'eix, està previst que estiguin acabats abans de Sant Joan.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La renovació del col·lector d’aigües de l’avinguda S’Agaró (l’eix comercial de Platja d’Aro), segons El Punt Avui, s’acabarà just en un període delicat com és el de Nadal i complirà així amb el termini que van pactar l’Ajuntament i la constructora. Tot i que la rasa que ha ocupat mitja calçada del tram entre el giratori del Doctor Trueta i el carrer Nostra Senyora de Fanals ja està tapada i asfaltada, la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Montse Rovira, ha explicat que encara falten alguns treballs de connexió d’instal·lacions i que s’allargaran durant aquesta setmana.

Durant el pont de la Puríssima ja no hi va haver moviment i la intenció és reobrir la calçada al trànsit fins el 9 de gener a la mitjanit. A partir del dia 10, es començarà a treballar en el segon tram, entre els carrers Miramar i l’avinguda de la Pau i el carrer Llevant. Aquest haurà d’estar acabat el 26 de febrer del 2022, per tal de tornar a fer la rua del carnaval, que no s’ha pogut celebrar aquest any a causa de les restriccions per la pandèmia.

Tercer i quart tram.

El tercer tram del projecte començarà un cop passat el carnestoltes, i serà entre els carrers Llevant i Pineda de Mar. Segons el calendari d’obres actual no hi ha cap aturada prevista per Setmana Santa, sinó que es preveu acabar la tercera fase la darrera setmana d’abril. No obstant, la tinent d’alcalde, Rovira, ha explicat que hi ha molts condicionants i que les dates depenen del ritme i la meteorologia.

El quart i darrer tram que conformarà tot l’eix està previst que s’acabi abans de la revetlla de Sant Joan de 2022. A hores d’ara, però, encara és una incògnita el disseny de la reurbanització; si s’hi mantindrà la circulació en dos sentits, només en un o si es tallarà completament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -