13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell creu que l’única sortida de la regidora Monica Tauste és la dimissió o el cessament.

El portaveu socialista, Juli Fernández, lamenta que el govern intenti dissimular una actuació fora de la llei per part de la regidora, amb la carta de posada a disposició del seu càrrec.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La posada a disposició d’un regidor es produeix per accions polítiques de gestió de la seva àrea, i mai en un cas com aquest, que es tracta d’una actuació fora de la llei per incompliment del toc de queda.

Juli Fernández, ja ho va denunciar en la sessió plenària del dimarts 27 de juliol, que va instar a l’alcalde a investigar una possible denúncia de la pròpia policia local a una regidora la nit del 25 de juliol.

El portaveu creu que la regidora i el govern no haurien fet res si no es per la denuncia al plenari i tot just fan la carta el divendres.

Juli Fernández, creu que la regidora en el mateix plenari hauria de presentar la seva dimissió i donar explicacions.

Es evident que un càrrec públic implica un plus de responsabilitat, i per tant, si es fa un acte fora de la llei, l’única sortida és la dimissió o el cessament.

Quina autoritat moral pot tenir el govern per demanar a la ciutadania el compliment de les restriccions, si desprès una regidora no compleix? Es pregunta Juli Fernández.

El PSC recorda que també, el regidor Sr. Palahí, ha incomplert la llei, ja que segons el propi informe de la policia local, no es pot participar en una reunió per videoconferència i conduint.

Juli Fernández, afirma que tenim un govern que dona un mal exemple a la ciutadania i no assumeixen les seves responsabilitats polítiques.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -