21.4 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

24 alumnes han participat al Taller d’Estudi Assistit de Palafrugell

L'objectiu d'aquests tallers és millorar els mètodes d’estudi i reforçar les matèries on l’alumnat ha presentat més dificultats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Vint-i-quatre alumnes han participat aquest any al Taller d’Estudi Assistit de Palafrugell, dels que l’Ajuntament en fa un “balanç positiu”. L’objectiu d’aquests tallers és millorar els mètodes d’estudi i reforçar les matèries on l’alumnat ha presentat més dificultats. Aquests tallers també ajuden a crear nous vincles entre l’alumnat que prové dels diferents centres escolars del municipi.

Aquests tallers s’han adreçat, per primera vegada, a l’alumnat de cicle superior de primària i com en els altres anys a alumnat  de secundària. Els Tallers s’han dut a terme tot el mes mes de juliol. Els tallers s’han impartit els dilluns i els dimecres al matí,  i van finalitzar el 28 de juliol. Els TEA de primària es varen iniciar el passat 5 de juliol a l’edifici de Cal Ganxó, i hi han participat 24 alumnes de 5è i 6è de tots els centres escolars de Palafrugell en tres grups diferents, per tal de complir les restriccions de la Covid.

Els TEA de Secundària també es varen iniciar el 5 de juliol i finalitzen el 27 de juliol al Centre Municipal d’Educació, amb un total de 40 alumnes d’ESO. Per complir amb les mesures de protecció Covid s’han fet 4 grups de 10 alumnes cada grup. Els tallers s’han impartit de dilluns a dijous en diverses franges matinals.

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, en el context del Pla educatiu d’entorn i a través de la subvenció del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE)  del Departament d’Educació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -