19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

El sector hoteler de la Costa Brava Centre preveu omplir els establiments en aquesta segona Pasqua

La presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Barbara Hallé, reconeix que en alguns establiments del grup ja s'ha notat aquest augment d'hostes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La mobilització d’aquells que fan festa per la segona Pasqua ja ha començat i el sector hoteler de la Costa Brava Centre preveu arribar el ple durant aquest pont que divideix la Setmana Santa de la temporada estival. La presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Barbara Hallé, reconeix que en alguns establiments del grup ja s’ha notat aquest augment d’hostes.

Barbara Hallé apunta que el pont queda repartit, segons la població, entre divendres i dilluns. “Per això, ja hi ha allotjaments que ja han notat aquest augment d’hostes”, apunta Hallé. Però esperen que les xifres arribin a un 85% al llarg del cap de setmana. Concretament, aquest dissabte preveuen que els allotjaments arribaran a omplir-se del tot. Apunta, a més, que les reserves d’última hora ajuden a acabar de fer el ple en aquests establiments.

Majoritàriament, tal com apunta Hallé, els visitants formen part d’aquesta zona de l’àrea metropolitana de Barcelona on tenen aquests dies festius. Tot i que també hi ha altres poblacions arreu de Catalunya, com per exemple a les Terres de l’Ebre, on tenen festa.

Tot a punt per a la temporada d’estiu

Barbara Hallé reconeix que amb aquestes perspectives i es manté el clima, esperen que l’estiu sigui molt bo. La presidenta explica que la zona de la Costa Brava Centre ja ha començat a acollir molts clients estrangers, sobretot del mercat francès. Tot i això, apunta que hi ha mercats, com el britànic, l’estatunidenc o el canadenc, que poc a poc estan retornant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lliuren les Banderes Blaves a 14 platges i 4 ports del Baix Empordà

Aquest guardó, que està reconegut a nivell internacional, s’atorga en 47 països dels cinc continents, i valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -