15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

El viceconseller Sergi Sabrià (ERC) fa un “pas al costat” i deixa la política

A més, ha fet referència a les paraules del president en funcions, Pere Aragonès, i la secretària general d'ERC, Marta Rovira, apuntant que "és l'hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges"

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El viceconseller d’Estratègia i Comunicació de la Generalitat en funcions, Sergi Sabrià, ha decidit “fer un pas al costat” i, finalment, també deixa la política institucional quan arribi el nou govern. En una carta que ha avançat ACN i que Sabrià ha publicat als seus perfils de xarxes socials, explica que buscarà nous camins professionals. A més, ha fet referència a les paraules del president en funcions, Pere Aragonès, i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, apuntant que “és l’hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges”.

En aquesta carta Sergi Sabrià – que va ser portaveu, president del grup parlamentari d’ERC, cap de l’oficina d’Aragonès a la presidència i alcalde de Palafrugell – fa un repàs per la seva trajectòria en el món polític. “Un llunyà dijous de febrer de 2007, en un garatge atrotinat de Palafrugell, una colla d’amics em proposaven encapçalar la llista a les municipals d’ERC a la vila”, comença Sabrià. Després d’això, ERC recuperava l’alcaldia amb Sergi Sabrià com alcalde (2009-2011). “Palafrugell és l’inici del viatge més apassionant que mai m’hauria pogut imaginar”, explica Sabrià.

Sabrià apunta en aquesta carta que el govern de Pere Aragonès ha estat “honest, humil i generós”, tal com afirma que també ho és el seu president. I afegeix que “estic absolutament segur que el temps posarà a lloc la rellevància de la seva tasca: la contribució als indults i l’amnistia, la recuperació de la Institució – una Generalitat que vam trobar malmesa encara pel 155 i la legislatura posterior -, i també i sobretot pels avenços socials, econòmics i nacionals impulsats en aquests 3 anys”.

“Ara ja arribat l’hora de deixar la política institucional. Quan arribi el nou Govern emprendré nous camins professionals”. Ha fet referència a les paraules de Pere Aragonès i Marta Rovira, “és hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges”, apunta Sergi Sabrià en la carta. I afegeix que “faig un pas al costat convençut i confiat que aquesta organització compta amb una nova generació preparada per prendre un relleu que fa 93 anys que passa de mà en mà amb l’objectiu de la llibertat”.

La carta acaba amb un agraïment cap a les persones que l’han acompanyat durant tot aquest temps i es mostra “profundament agraït” de les oportunitats, la feina feta, el compromís i la paciència de molts companys “que avui ja són amics”. I anima a “seguir lluitant per aquest projecte i per una organització neta i honesta, carregada de talent”.

Sergi Sabrià: “Ser Alcalde té un enorme impacte sobre la família. No ho tornaria a fer”

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -