21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

El sector hoteler i turístic davant la cinquena onada

Judith Lloberol, la gerent del Grup Costa Brava Centre, ens explica com està afectant al sector turístic i hostaler el creixement de la nova onada.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Parador de Aiguablava”, 2014. Fotografia de Paradores. (CC BY-SA 2.0 Arxiu de Wikimedia). 

La vacunació massiva ha portat esperances d’una millora epidemiològica que ha permès obrir negocis nocturns i flexibilitzar l’ús de mascaretes i noves mesures menys restrictives. Tots esperàvem un estiu més proper a la normalitat, però tal com informa Betevé, els nous brots de la variant delta replantegen restringir algunes de les mesures.

Avui entrevistem a la Judith Lloberol, sobre com està afectant el sector turístic i hostaler el creixement de la nova onada. Ambdós esperaven que el juliol i agost es mantinguessin al mateix nivell que el juny, però l’empitjorament de la situació ha comportat rebre, sobretot, cancel·lacions d’alemanys i francesos. Tanmateix, la directora ens afirma que es compensa amb noves reserves tot i que la situació no deixa de ser alarmant.

Per altra banda, les restriccions han començat a afectar els negocis nocturns interiors i es planteja tornar a l’obligatorietat de les mascaretes.  En aquesta onada els joves semblen ser els més afectats, i per aquesta raó Judith Lloberol considera que, un cop hagin estat vacunats, el sector d’oci no perillarà tant.

Un dels problemes que hi ha hagut des de la reobertura ha estat l’incompliment de les normes per parts dels clients. Aquest fet també fa perillat l’estabilitat del sector turístic i hoteler. Una de les solucions que porten arrossegant durant molt temps és que sigui obligatori dur el carnet de vacunació, explica Lloberol, així com estan fent altres països. Ara com ara, estan pendents de com va evolucionant aquest canvi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -