10.9 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Sol al matí i més núvols a la tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencen a faltar pocs dies per canviar el discurs de la previsió meteorològica i això s’agraeix. I ho agrairà més el medi faltat de precipitació. Ahir ja ho explicàvem a la informació meteorològica que la nostra comarca està amb catalogació de sequera entre moderada i forta, segons l’índex de precipitació estàndard que avalua aquesta variable. I semblaria que tot apunta que el dijous trencarem la dinàmica i regarem una mica. 

De moment, avui tenim un dia bàsicament assolellat, sobretot ara al matí. La tarda serà una mica més ennuvolada, amb risc d’alguna gota, però si es dóna seria poca cosa. I suau. Les temperatures aniran dels quasi 0 ºC matiners i fins als 17 ºC al migdia.

Un nou dia amb molt contrast entre el dia i la nit, entre el matí assolellat i la tarda més ennuvolada. Un dia amb components de primavera meteorològica, que avui mateix comença.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -