16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Inici de dia fred amb temps majoritàriament assolellat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous la comarca es desperta amb temperatures pròximes als 0 ºC. Preveiem que la temperatura mínima marqui aquest punt i farà que comencem l’hivern meteorològic tal i com ha de ser, amb temperatures baixes. La situació farà que les temperatures mínimes puguin ser una mica més baixes que ahir i amb més extensió.

La temperatura màxima tampoc serà gaire alta. Li costarà pujar el termòmetre i es quedarà a poc més de 12 ºC , que es faran més de bon combatre gràcies al sol que lluirà sense gaire impediments.

I és que el dia serà bàsicament assolellat i molt estable, igual que ahir dimecres. De cara a la tarda-vespre començarem a notar el que serà el nou episodi que es prepara per demà divendres i dissabte, on podríem parlar d’un divendres amb més nuvolositat i un dissabte amb més probabilitat de pluja.

Tot i això, encara el pronòstic és bastant incert pels propers dies, però el que sí que és segur és que els termòmetres no remuntaran i l’ambient d’hivern serà ben viu a la nostra comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -