14.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Darrera setmana de temps anticiclònic?

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença una nova setmana i ho fa amb temps assolellat o poc ennuvolat. A tot estirar, a primera hora del dia algun banc de núvols baixos o boirina en zones enclotades o de la costa que desapareixen ràpidament aquest matí.

Pel que fa a temperatura, ambient fred a l’inici de jornada amb mínimes entre 1 i 3 ºC, però a mesura que el sol guanyi protagonisme el termòmetre recuperarà graus i pot arribar als 18 ºC de màxima.  Entre la tarda i propera nit Tramuntana de força entre feble i moderada a la meitat nord del Baix Empordà.

Demà predomini del temps assolellat amb una temperatura màxima una mica més baixa entre els 14 i 16ºC. I a mitjà termini podríem tenir canvis, en forma de pluja, que és molt necessària, a finals de setmana i principis de la setmana que ve, informació que anirem concretant al llarg dels propers dies.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

Un passatger ferit a Flaçà, quan inentava evitar un robatori dins el tren

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys que intentava cometre un robatori en un tren que anava de Figueres a Barcelona. El succés ha tingut lloc a Flaçà quan l'home, armat amb una ampolla trencada, ha intentat robar un mòbil a un passatger. Dos individus van intervenir per ajudar la víctima, resultant en un ferit lleu. L'agressor va ser retingut fins a la seva detenció a Girona.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -