10.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Dimarts majoritàriament assolellat i calorós

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts, si més no pel que fa a la temperatura màxima, el termòmetre serà similar o afluixarà mínimament. Ahir la màxima al Baix Empordà es va situar entre els 28ºC i els gairebé 32ºC en punts de l’interior de la comarca, i avui serà més difícil superar els 30ºC.
A la meitat nord aquest matí tindrem una mica de vent fluix de Tramuntana, ja no serà el Garbí d’ahir, tot i que a la tarda el vent quedarà variable o fluix de component est, sud-est.

En general jornada assolellada o alguns intervals de núvols prims al matí poc importants. A partir de migdia creixeran nuvolades més cap a l’interior de Girona, i ens pot arribar, molt de resquitlló, la resta d’alguna enclusa convectiva.

Demà temps sense gaires canvis, amb sol que pot quedar a estones parcialment enteranyinat i temperatura entre els 16ºC de mínima i els 27ºC de màxima.

I donant un cop d’ull a mitjà termini, la temperatura pujarà i amb força els darrers dies d’aquesta setmana i la setmana vinent, en el que si es confirma serà un nou episodi de forta calor abans d’arribar al solstici d’estiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dijous amb cel parcialment ennuvolat

El dia presentarà menys sol que ahir amb presència d'intervals de núvols, ja sense tramuntana i ambient fresc.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -