10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Dissabte parcialment ennuvolat i diumenge més sol

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres el sol serà el meteor protagonista amb intervals de núvols prims, així com també l’ascens de la temperatura. Ahir els valors màxims van quedar entre els 19 i 22 ºC al Baix Empordà, destaquem els gairebé 23 ºC de La Bisbal, i avui es poden superar els 25 ºC, ambient molt suau o caloreta al migdia. A més a més, entre migdia i tarda el vent de garbí bufarà amb cops de més de 40 km/h.

Dissabte tenim canvis, el vent passa a component nord amb un estat de cel més variable, estones de major nuvolositat i això farà baixar la temperatura màxima que es situarà vora els 18ºC, això sí de fred ja poc o gens perquè la temperatura mínima no baixarà dels 10 – 8ºC. És possible alguna tímida gota, res o molt poca cosa.

Diumenge major presència del sol i temperatura que anirà dels 5 ºC de mínima als 20 ºC de màxima.

De cara a la setmana que ve començarem amb temps en general assolellat o amb poca nuvolositat i ambient suau. A dia d’avui sembla que entre dimarts i la jornada de dimecres  serà quan tindrem el temps més insegur o cel variable, però pel cap de setmana de Divendres Sant, almenys amb el que indiquen els mapes d’avui, en general s’espera sol o poca nuvolositat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -