14.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Petits canvis en l’estat del cel

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arriben petits canvis que si més no trencaran la dinàmica anticiclònica de les darreres setmanes degut a l’arribada de petits fronts aquest cap de setmana, els quals però seran poc efectius pel que fa a la precipitació. Aquest divendres amb alguns núvols baixos o boirina a primera hora i temps més assolellat la resta de jornada, tot i que avui el cel no serà del tot serè. A partir de migdia vent de component nord, nord-est de força entre feble i moderada.

Pel que fa a temperatura, ambient fred a l’inici del dia amb una temperatura mínima que s’ha situat entre els 0 ºC i 3 ºC, però ambient suau al migdia assolint els 17 ºC de màxima.

Dissabte cel parcialment cobert amb nuvolositat més abundant al final del dia. No es descarta alguna gota entre la nit i matinada de dissabte a diumenge.

Diumenge cel mig ennuvolat amb vent de Garbí que pot bufar amb cops de fins a 50 km/h a la tarda. De cara a dilluns l’arribada d’un nou sistema frontal, aquest sembla més actiu, sí que pot deixar precipitació amb cara i ulls al Baix Empordà, tot i que el canvi serà efímer perquè a mitjans de la setmana que ve torna l’anticicló.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un passatger ferit a Flaçà, quan inentava evitar un robatori dins el tren

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys que intentava cometre un robatori en un tren que anava de Figueres a Barcelona. El succés ha tingut lloc a Flaçà quan l'home, armat amb una ampolla trencada, ha intentat robar un mòbil a un passatger. Dos individus van intervenir per ajudar la víctima, resultant en un ferit lleu. L'agressor va ser retingut fins a la seva detenció a Girona.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -