16.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Matí més ennuvolat, ullades de sol a la tarda i vent de Garbí

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta passada matinada una línia de tempestes ha creuat ràpidament el Baix Empordà amb important activitat tempestuosa, però precipitació poc abundant: registres entre 4 i menys de 10 mm a la comarca.

Dimecres de cel variable amb restes de núvols al matí, risc d’algun ruixat o plugim fins a mig matí i temps amb algunes clarianes i estones de sol al final de la tarda. L’ambient encara serà una mica xafogós, però la calor serà menys notòria tant avui com sobretot els dies vinents amb un descens més marcat de la temperatura. Avui la mínima s’ha situat al voltant dels 18ºC i la màxima assolirà els 30-32ºC.

A partir de migdia el vent de Garbí guanya intensitat i pot bufar aquesta tarda amb cops d’entre 40 i 50 km/h.

Demà en conjunt dia més assolellat al matí, tot i que entre migdia i tarda poden créixer tempestestes, localment intenses en punts dispersos del quadrant nord-est català. De carar a divendres temps més insegur amb l’arribada de possibles nous ruixats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -