10.6 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Divendres amb intervals de núvols i més sol pel cap de setmana

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ens esperen uns darrers dies de setmana d’ascens de temperatura i suavitat tèrmica. Aquest divendres ha començat amb núvols baixos i localment la formació d’algunes boirines que es desfan ràpidament. Com va passar ahir, però, el cel no quedarà serè del tot amb el pas d’alguns núvols mitjans i alts al llarg del dia. La temperatura mínima és més alta que ahir i s’ha situat al voltant dels 14 ºC amb una màxima que arribarà als 25ºC.

Durant la matinada de  dissabte i primera hora del dia es pot repetir la formació d’algun núvol baix o banc de boira, però en conjunt el sol guanyarà protagonisme aquest cap de setmana amb vent entre fluix i moderat de component sud, un Garbí que dissabte a la tarda pot bufar amb cops d’entre 40 i 50 km/h. La temperatura serà més elevada, màxima que pot superar els 26 ºC aquest cap de setmana i a la mínima li costarà baixar dels 15-16 ºC.

La setmana que ve començarà amb molta suavitat tèrmica, però el cel estarà més tapat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -