12.6 C
Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

Dimarts amb alteració marítima a les portes del fred polar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts és Sant Antoni Abat, un dels tres barbuts que fa honors als dies que ens trobem i que la tradició popular els considera els més freds de l’any. I tot i que globalment, aquesta setmana de gener s’està esforçant per encapçalar el rànquing de dies més freds de l’any, avui aquí la jornada no serà tan adversa.

La jornada d’avui serà freda sense estridències. Quedarem a l’espera de demà dimecres, dijous i divendres, que tocarem fons pel què fa a temperatures. Avui, el dia es mourà entre els 4ºC mínims i els 15ºC màxims. I això serà en el context d’un dia poc assolellat i amb íntervals de núvols que podrien deixar algun ruixat durant la tarda.

Tot i no estar inclosos dins la situació meteorològica per vent, aquí, al Baix Empordà, avui la situació marítima de la comarca serà alterada i quedem advertits per tot el dia per l’avís de l’estat de la mar amb onades que podran ser superiors als 4 metres, causant mar brava i notable mar de fons de component sud.

I continuarem amb l’entrada polar que plantejarà els propers dies amb ambient de rigorós hivern i amb temperatures que podran baixar encara una mica més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -