11.5 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Dia rúfol i amb algunes precipitacions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Mantenim el temps guiat per la gran pertorbació que està situada en terres més meridionals. I mentre passi això tenim el corrent de vents marítims i la inestabilitat garantida per avui i pels propers dies.

Avui seguint amb la dinàmica insegura, a la nostra comarca es prepara un dia amb pluja que tindrà ganes tot el dia. Serà, altra vegada, un dia gris, ennuvolat i amb pluja que probablement tornarà a ser poc abundant. No veurem el sol. Demà podríem tenir pluges una mica més productives, tot i que no gaire més.

Pel que fa a temperatures no seran excessivament baixes, però la manca d’insolació deixarà el dia rúfol i poc confortable. Com passa en aquests casos, en mourem en una forquilla de temperatures mínimes i màximes molt semblants que aniran dels 10-12 mínims, als quasi 15 de màxims.

Finalment, comentar que seguim un dia més amb l’avís activat per estat de la mar, amb onades que podran superar els 2.5 metres que provocarà maregassa. I amb notable mar de fons de component est.

Per demà i pel cap de setmana més inestabilitat i noves precipitacions. L’episodi, mica en mica, sense grans acumulats, anirà deixant registres de pluja a la nostra comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

No sé contestar-ho

Benvolguts oients de Ràdio Capital, preguntin què preguntin, a totes les enquestes hi ha un percentatge de gent que...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -