18.5 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Dia de transició a les portes d’un canvi de temps

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous la jornada no presentarà gaire canvis respecte a les anteriors que estem vivint, a la nostra comarca. Seguirem amb dinàmica de cel canviant i nuvolositat variable, combinada amb circulació de ponent que no serà motiu de notícies ni de pluja, ni de fred.

És veritat que podem celebrar que estem pendents d’un canvi de tendència que serà efectiu a partir de demà. Però avui no ho notarem perquè, fins i tot, per la nova jornada esperem repunt de les temperatures màximes i això posarà altra vegada els valors tèrmics propers als 25 ºC al migdia. Les temperatures mínimes quedaran properes als 10ºC graus.

El cel presentarà més nuvolositat durant al matí, i la tarda serà amb més estones de sol. I de cara a demà divendres, ens creuarà el front que ens ha de portar el canvi a l’atmosfera, amb possibilitat de ruixats no descartables a qualsevol hora, però més probables a la tarda. I sobretot, un descens de les temperatures que serà bastant important. Per deixar un cap de setmana amb la mateixa dinàmica inestable i freda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Processó de Verges: “Tot ha canviat, però som conscients que hi ha planter”

La Processó i la Dansa de la Mort d'enguany ja tenen les torxes a punt per encendre i acollir la representació amb més de 500 actors participants.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -