16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Pocs canvis al temps amb l’arriba d’un front poc productiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous amb sensacions una mica menys càlides i de més de bon passar, però sense gaire moviment als termòmetres baix empordanesos.

Avui les temperatures tornaran a ser notícia per ser anòmalament altes i mantenir-se l’ambient xafogós. Podríem perdre algun grau a la temperatura màxima que es podrà quedar entre els 24ºC i els 26ºC, a la nostra comarca. La temperatura mínima serà semblant als 15 ºC. I la dualitat de sensacions tèrmiques matinals tornarà a ser en funció de la boira o boirina que tingui la població on estiguem. Perquè tornarem a tenir boires matinals a les poblacions més costaneres.

Per la tarda, esperem bandes de núvols i una mica més d’inseguretat que vindrà de la mà d’un nou sistema frontal molt poc actiu que podrà deixar alguna gota al vespre que no servirà ni per regar el territori ni per fer baixar l’ambient estranyament càlid dels últims dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -