16.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Arriba la primavera astronòmica

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arriba l’equinocci de primavera i a partir de les 22:24h ja haurem deixat oficialment l’hivern astronòmic per encetar la primavera (climatològicament des del passat 1 de març ja es considera que estem a la primavera). L’equinocci recordem que és el moment de l’any en què tenim tantes hores de dia com de nit, i a partir de demà tindrem cada vegada nits més curtes i dies més llargs fins a finals de juny.

De moment la nova estació començarà encara sense precipitació, de fet aquest dilluns el temps anticiclònic s’imposa amb alguns núvols baixos o boirines a primera hora en punts localitzats del Baix Empordà i la resta de jornada en general serà assolellada o a estones mig ennuvolada. La temperatura es mourà entre els 5 ºC de mínima i els 18 ºC de màxima. Demà pocs canvis, amb el pas d’una cua de front molt feble cap al final del dia que pot fer créixer alguna tímida nuvolada. A mitjà termini s’imposa l’estabilitat atmosfèrica amb sol i temperatura més elevada dimecres i dijous.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El torneig MICIntegra viurà demà la seva desena edició amb 18 equips i una clara vocació inclusiva

La desena edició del torneig MICIntegra tindrà lloc demà, disputant-se íntegrament entre Vidreres i Palamós. Aquesta serà la primera...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -