11 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Dijous primaveral amb suavitat tèrmica i garbí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Cap novetat en la previsió del dia. Aquests primers dies de primavera ens han portat poca meteorologia i avui dijous tornarem a parlar d’ambient suau, a la banda càlida i absència de precipitacions, que s’està fent un problema seriós arreu del territori empordanès, i en general de tot el territori català.

Les primeres hores del dia seran amb boirines i males visibilitats. I això serà en poblacions més costaneres de la comarca. Al migdia el sol podrà lluir amb més força i s’imposarà la suavitat a l’ambient.

Les temperatures seran lleugerament més altes que les d’ahir i això portarà el termòmetre a valors que aniran dels 5-6ºC mínims als 20-22ºC màxims. I el vent de garbí agafarà força a les hores centrals del dia i ja bufarà moderat amb ratxes d’entre 40 i 60 km/h.

Pocs comentaris per fer de la meteorologia de mig termini. Temperatures més o menys iguals, celatges amb íntervals de núvols i absència de pluges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

10 municipis del Baix Empordà acolliran la desena edició dels Jocs Emporion

Els Jocs Emporion d'enguany, que es faran del 17 al 19 de maig, volen impulsar activitats relacionades amb l'esport adaptat i es recupera la jornada formativa d'educació i olimpisme.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -