19.7 C
Pals
Dijous, 9 maig 2024
- Publicitat -

Dilluns amb sol i Tramuntana

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pluja del passat dissabte va deixar entre 5 i més de 25 mm al Baix Empordà, una pluja molt ben benvinguda però del tot insuficient per mitigar els efectes de l’actual context de sequera, menys encara quan la Tramuntana de diumenge va ressecar l’ambient i eixugar la poca humitat que va quedar en superfície.

A Palafrugell es van acumular fins a 26,5 mm, seguit pels 18,3 mm de la Bisbal d’Empordà i els 17,6 mm de Verges. Quantitats més modestes van caure a Torroella de Montgrí i Calonge amb 13 mm, i escassos 5 mm es van mesurar a l’estació de Castell d’Aro. Localment també es va observar calamarsa petita durant la tempesta de dissabte al vespre.

Aquest dilluns la meteorologia encara està marcada per la Tramuntana que bufarà amb cops d’entre 50 i 60 km/h i anirà perdent intensitat de cara al final del dia, tot i que sense acabar de desaparèixer.

L’estat del cel serà majoritàriament assolellat i la temperatura es mourà en una forquilla entre els 7 ºC de mínima i els 20 ºC de màxima. Demà menys vent i baixa la temperatura màxima fins als 15ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre renova el conveni de col·laboració amb Caixabank

Aquest conveni serveix per consolidar la relació entre aquestes dues entitats a nivell financer i turístic a través de diverses accions.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -