18 C
Pals
Diumenge, 5 maig 2024
- Publicitat -

Sol i ambient suau a les portes d’un canvi de temps a la nit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Situació meteorològica que per les properes hores ha de fer un canvi de tendència a l’atmosfera amb poc moviment de les últimes jornades. El canvi vindrà de la mà d’una línia frontal que arribarà de ponent i això suposarà un matí amb sensacions encara càlides que portarà el vent de ponent. A la tarda l’aire girarà a Tramuntana i l’ambient es refrescarà.

El canvi més visible serà de cara a la nit d’avui dimecres i portarà més inestabilitat a la nostra zona. De moment, al matí ens despertem amb el cel bastant assolellat canviant de cara a la tarda, que serà amb núvols que es faran més espessos i amb més possibilitat de precipitació. Tot i això, avui dimecres no esperem precipitacions al nostre territori empordanès. Les precipitacions seran més probables a partir de la propera matinada i seran poc quantioses.

Les temperatures molt semblants a les d’ahir dimarts, es mouran entre els 5-6 ºC mínims als 21 ºC màxims. De cara a demà sí que notarem un descens dels termòmetres i amb alguns ruixats, però no serà gaire efectiu perquè en els propers dies la suavitat es tornarà a imposar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joves o precaris

En les últimes dècades, l'edat que marca el final de la joventut ha experimentat un desplaçament significatiu. A la...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -