17.8 C
Pals
Divendres, 3 maig 2024
- Publicitat -

Variabilitat al cel amb increment dels núvols

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la Tramuntana ja parada, avui dimarts comencem una nova jornada que tindrà uns altres protagonistes, i aquests seran els núvols. Passarem del cel serè, sense núvols al cel més canviant, variable, amb menys sol i això suposarà un nou episodi. Anirem de la Tramuntana contundent i sense confusió a la previsió, a l’inestabilitat més imprevisible i que no ens deixarà descartar algun ruixat al nostre territori empordanès.

Avui, a la nostra comarca no es pot descartar algun ruixat que en cas de ser-hi serà poc important. Serà més probable a migdia i això suposarà unes temperatures que no podran ser molt càlides encara. Ens mourem entre els 5 ºC mínims als quasi 20 ºC màxims. La sensació que notarem encara no serà de suavitat important. Per això, haurem de deixar algun dia més i esperar fins dijous que el sol podrà escalfar més.

Així doncs, tenim per davant un dia inestable, sense precipitacions ni importants ni abundants i amb temperatures a ratlla. No gaire res més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Verges acull la presentació del capítol dedicat a Francesc Cambó de la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

Després del seu pas per Palafrugell i Pals, les presentacions de la sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" no s'aturen. Aquest dijous 9 de maig serà el torn de Verges, on el guionista de la sèrie, Adrià Pujol i el Director de l'emissora, Miquel Curanta, presentaran el capítol dedicat a la figura de Francesc Cambó. L'accés és gratuït.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -