15.1 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Temps assolellat amb vent de component nord

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fem un balanç del temps que vam tenir el passat cap de setmana llarg, ja que si bé tant dissabte com diumenge i dilluns vam tenir alguna precipitació, aquestes van ser molt poca cosa comparat amb  el que esperàvem. Especialment decepcionant va ser la precipitació la nit de dissabte a diumenge, quan els models meteorològics indicaven pluja extensa i localment abundant i amb prou feines va caure algun litre per metre quadrat a la nostra comarca. És cert que ahir vam tenir ruixats forts i acompanyats de tempesta amb calamarsa a l’extrem sud del Baix Empordà, però entre divendres i dilluns passat vam acumular sols de 2 a 10 mm, mentre que n’esperàvem de 15 a 30 mm. Cal destacar la pluja de punts del terç sud de la comarca com Sant Feliu de Guíxols o Platja d’Aro, on per exemple a l’estació de Castell d’Aro sí que es van arribar a acumular 15 mm.

Esperem que les properes tempestes de maig no ens esquivin, però avui, demà i propers dies el pronòstic és de sol. Aquest dimarts amb vent de component nord que pot bufar amb cops de 50 km/h, i temperatura màxima al voltant dels 26 ºC. Demà sol, temperatura màxima una mica més baixa amb garbí a la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Edu Trujillo: “Volem que la gent vegi que les Festes de Primavera són moltes activitats, no només el Carroussel”

Quan falten dues setmanes pel 62è Carroussel de la Costa Brava, Palafrugell aquest cap de setmana Palafrugell ja ha donat el tret de sortida a les Festes de Primavera.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -