13.4 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Dilluns amb predomini del temps assolellat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dilluns amb predomini del temps assolellat amb algun núvol prim al Baix Empordà. Tot i la poca presència de núvols el cel pot tenir un aspecte una mica calitjós a causa de les restes de pols en suspensió.

La temperatura anirà dels 10- 12 ºC de mínima fins als càlids 24-26 ºC de màxima, resultant una mica més frenada que el passat cap de setmana, quan dissabte es van arribar als 30 ºC, a punts de l’interior de la comarca com a la Bisbal d’Empordà.

Es pot formar alguna boirina la matinada vinent, però el dimarts serà un dia de sol. A partir de dimecres, i especialment dijous, augmenta la inestabilitat coincidint amb el canvi de mes, i podrem tenir un inici de juny amb creixement de nuvolades i alguns petits ruixats de distribució irregular, de moment sense cap calorada a la vista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital guanya el Premi Sonor a millor ficció, per la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

La sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" ha guanyat un Premi Sonor en la categoria de millor ficció. Els premis Sonor els impulsen el digital La Mira i Catalunya ràdio i reconeixen els millors projectes de la indústria del podcasting en català. En aquesta ocasió s'hi han presentat més de 200 candidatures repartides en diverses categories.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -