11 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Més núvols amb variabilitat al cel i increment de la inestabilitat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Darrer dia de mes i de la primavera meteorològica amb més variabilitat al cel. Després d’un inici de setmana assolellat, avui i demà tindrem més moviment al cel amb creixement de nuvolades i localment algun ruixat acompanyat de tempesta. En general avui esperem poca  pluja al Baix Empordà, si bé hi ha el risc de l’arribada de petits ruixats al matí d’abast local, i nuvolades convectives entre migdia i primera hora de la tarda. Tot i això, també tindrem estones amb clarianes i més sol la tarda. La temperatura màxima baixa lleugerament al voltant dels 25 ºC.

Demà inici de juny i de l’estiu meteorològic, que comprèn els mesos de juny, juliol i agost, amb cel parcialment cobert i més probabilitat de creixement de nuvolades convectives. El risc de ruixats augmenta, més cap a l’interior de la comarca entre el matí i migdia. Precipitació entre minsa i poc abundant i temperatura més baixa amb màximes d’entre 20 i 23ºC.

Tot plegat un parell de dies amb condicions d’inestabilitat, però poca pluja en forma de ruixats i de distribució molt irregular.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un passatger ferit a Flaçà, quan inentava evitar un robatori dins el tren

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys que intentava cometre un robatori en un tren que anava de Figueres a Barcelona. El succés ha tingut lloc a Flaçà quan l'home, armat amb una ampolla trencada, ha intentat robar un mòbil a un passatger. Dos individus van intervenir per ajudar la víctima, resultant en un ferit lleu. L'agressor va ser retingut fins a la seva detenció a Girona.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -