13.5 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Temps inestable amb ruixats i tempestes disperses

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jornada que començarà amb el cel entre poc o mig ennuvolat. Una situació que ràpidament canviarà perquè avui serà el dia més inestable de la setmana i les nuvolades convectives creixeran ràpidament per donar ruixats que tindran més efecte a partir del migdia.

Amb una nit que ha estat molt inestable, amb molta variabilitat al cel, comencem doncs un dia de ruixats i tempestes que podran ser localment intenses al Baix Empordà, i com més a l’interior més. I és per això que el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per la tarda, que adverteix de pluja intensa de 20 l/m2 en mitja hora. I també adverteix de possibilitat de tempestes i temps violent, amb ratxes fortes de vent o fins i tot pedra de més de 2cm. I també adverteix d’acumulacions de pluja superiors als 50 litres.

Les temperatures no seran gaire baixes i quedaran al voltant dels 25 ºC de màxima, i les temperatures mínimes estaran entre els 18-20 ºC

A mesura que la setmana avanci l’estabilitat i les altes temperatures guanyaran protagonisme, i els dies que seran bàsicament asolellats aconseguiran traslladar-nos a les sensacions més estivals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un hotel de Palafrugell i un altre de Torrent reconeguts amb les Claus Michelin

La Guia Michelin ha reconegut el Mas de Torrent Hotel & Spa de Torrent i Can Mascort Eco Hotel de Palafrugell amb dues i una Clau Michelin, respectivament.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -