14.8 C
Pals
Dimarts, 14 maig 2024
- Publicitat -

Intervals de núvols i boira matinal

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dilluns ha començat amb cel entre mig i força tapat i també amb la presència d’alguns bancs de boira. Al llarg del dia sortirà una mica el sol, però aquest estarà mig enteranyinat o parcialment cobert per intervals de núvols prims i mitjans. Si bé en general no s’espera pluja, no es pot descartar localment alguna gota o petit ruixat entre mig matí i migdia.

El darrer cap de setmana l’ambient va ser calorós assolint els més de 34 ºC a la Bisbal d’Empordà el passat dissabte, i a punts de la costa com a l’Estartit s’han encadenat quatre nits consecutives tropicals sense baixar de 20 ºC des de dijous passat. Avui temperatura més baixa, però amb ambient calorós al voltant dels 28-30 ºC de màxima, humitat elevada i mínimes de 16 a 19 ºC.

Demà temps similar amb cel parcialment ennuvolat i dimecres, dia de solstici d’estiu, arribarem a l’estiu astronòmic amb variabilitat al cel i ambient calorós.

ACTUALITZACIÓ 12h

A quarts de deu d’aquest matí s’ha començat a format una línia de tempestes paral·lela a la costa, entre la Costa Central i el sud de la Costa Brava. Aquesta formació convectiva i altament organitzada no estava prevista i ha acabat afectant al Baix Empordà a quarts d’onze. La precipitació ha deixat quantitats minses o poc abundants tot i anar acompanyada d’activitat tempestuosa. Fins les 12h s’han acumulat registres de 2 mm  a 1 mm entre Sant Feliu de Guíxols i Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Arriba la sisena edició de la Fira de Vi Rock & Wine a Platja d’Aro

L'esdeveniment dedicat al món del vi mostrarà la feina de més de 30 cellers de diferents denominacions d'origen i, a més, comptarà amb la participació d'un celler vingut des d'Argentina. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -