16.4 C
Pals
Dissabte, 4 maig 2024
- Publicitat -

Ambient menys calorós amb variabilitat al cel

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Acomiadem el mes de juny amb un dia de temps inestable, cel entre mig i força ennuvolat i un descens de la temperatura. Matí de divendres amb restes de les tempestes que van creuar pràcticament tot Catalunya la passada nit, i al llarg del dia d’avui és manté el risc de ruixats. Aquesta tarda la pluja pot anar localment acompanyada de tempesta i, tal com informa l’avís de perill emès  pel Servei Meteorològic de Catalunya, els ruixats poden descarregar amb elevada intensitat i anar acompanyats de fenòmens de temps violent com pedra i forts cops de vent.

La menor insolació, juntament amb el front fred que ens ha creuat la darrera nit, seran responsables d’un ambient notablement menys calorós. La temperatura es mourà aquest divendres entre els 16ºC de mínima i els 26-28 ºC de màxima.

Dissabte i diumenge amb restes d’inestabilitat residual. En general més sol que divendres, però creixeran algunes nuvolades convectives, més probables cap a l’interior. Els primers dies de juliol l’ambient serà molt menys calorós. Pel que fa a l’estat de la mar hi haurà maror amb onades entre 0,5 i 1 metre d’altura, millorant la tarda de diumnege.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Recuperen 2 gossos que presentaven signes de desnutrició i ferides a S’Agaró

Els dos gossos han estat traslladats a la protectora Rodamón, d'on els havia adoptat el seu propietari.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -