23.4 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Dimecres calorós a les portes d’un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Temps de dimecres marcat per la calor, elevada temperatura que avui pot arribar fins als 34 ºC a l’interior del Baix Empordà i de 30 a 32 ºC a la costa amb xafogor.

El vent serà de component sud i bufarà amb més intensitat a la tarda, cops màxims que poden supera els 50 km/h. A les platges marejol al matí i a la tarda maror amb onades de més de mig metre d’altura.
Estat del cel en general assolellat, però també ens creuaran alguns intervals de núvols mitjans i baixos que localment poden deixar un cel transitòriament més tapat a trams del litoral.

Demà arriba un canvi de temps amb el pas d’un front fred que farà baixar la temperatura, portarà vent de component nord, i entre la nit de dijous i matí de divendres són possibles  ruixats acompanyats de tempesta. Pel cap de setmana la temperatura es mantindrà a ratlla, amb valors per sota del que correspondria a l’època canicular, però la setmana vinent la temperatura es recuperarà pujant amb força.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival Ítaca ha venut més de la meitat de les entrades per l’edició d’enguany

El programa del festival inclou quinze actuacions que recorren diversos municipis de l'Empordà com Gualta, Corçà, la Pera, l'Estartit i Calella de Palafrugell.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -