14 C
Pals
Dimecres, 15 maig 2024
- Publicitat -

Dimarts amb cel parcialment ennuvolat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts ens deixarà un estat de cel variable com ja va passar ahir al Baix Empordà amb intervals de núvols i cel parcialment ennuvolat o força tapat les primeres hores del matí. Obertura de més clarianes entre migdia i tarda amb més sol, i arribada de nuvolades convectives al final del dia.

No serà un dia de pluja, tot i que és possible que al matí s’escapi alguna gota. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per intensitat de pluja al Baix Empordà per aquesta nit. Es tracta de fenòmens d’abast local i, tot i que en general s’espera entre poca i gens de pluja a la comarca, entre la propera nit i matinada es poden formar tempestes de curta durada però intenses.

El cel tapat de la passada matinada ha mantingut la temperatura entre els 18 i 20ºC al Baix Empordà i avui la màxima assolirà valors entre els 26 i 28ºC. De cara a la matinada vinent la temperatura mínima baixarà dels 16ºC a l’interior.

Demà alguns intervals de núvols, en general més estones de sol, però amb restes d’inestabilitat que poden fer créixer alguna nuvolada convectiva de tarda, sense descartar algun ruixat d’abast local. La temperatura màxima demà fregarà els 30ºC i a mitjà termini la temperatura de moment no baixarà gaire i es mantindrà amb valors relativament elevats per l’època de l’any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -