19.5 C
Pals
Dilluns, 13 maig 2024
- Publicitat -

Dilluns a les portes d’un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dilluns a les portes d’un canvi de temps. La setmana ha començat encara amb relativa estabilitat atmosfèrica. Matí en general assolellat o amb nuvolositat poc abundant  i temperatura entre els 6 ºC de mínima i fins als 20 ºC de màxima. Ambient diürn càlid per l’època de l’any.

Arriba un canvi de temps que ja notarem avui a partir del vespre-nit. Al final de dia la nuvolositat s’incrementarà i començarà a entrar aire de component nord més fred. Entre la propera nit, matinada de dimarts i fins al migdia de demà pot ploure. Localment la pluja pot ser en forma de ruixats més intensos entre matinada i primeres hores del matí de dimarts.  Demà ens espera un dia amb ambient fred, de tardor avançada i poc sol.

Cap a la segona meitat de dimarts  s’obrirà més el cel i entra Tramuntana i alteració marítima. Dimecres cel pràcticament serè, però amb mala mar i especialment vent de Tramuntana fort o molt fort amb cops de més de 80 km/h i ambient fred.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers a l’abril, augmentant un 88% les xifres de l’any passat

D'altra banda, aquest abril, el primer mes que marca la temporada d'estiu, des de l'aeroport s'han operat 2.049 aterratges i enlairaments.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -