11.7 C
Pals
Dissabte, 4 maig 2024
- Publicitat -

Dijous fred amb ambient de Tramuntana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Encetem jornada havent vist passar un altre front que no ens va portar cap conseqüència pluviomètrica a la comarca. Un front que ahir va aconseguir ennuvolar-nos el nostre tall de cel baix empordanès i no ens va portar pluja. El que sí que ens va portar va ser l’ambient fred.

I avui serà el dia més fred de la setmana, sobretot ara al matí. I a partir d’aquí tornarem a l’estabilitat poc freda. Per de moment, avui ens hem d’abrigar per sortir de casa perquè estem propers als 2-4 ºC a la comarca. I això que el cel està entre poc o mig ennuvolat, i hem d’esperar que quedi sense nuvolositat.

La tramuntana també tindrà cert protagonisme i l’esperem moderada. Aquest mateix meteor ha fet emetre un avís per situació meteorològica de risc per estat de la mar, que s’espera que amb probabilitat mitja es pugui superar el llindar dels 2.5 metres d’alçada en les onades. I això serà més important a la zona del Cap de Begur. També hi haurà mar de fons de component nord.

A les zones de més al nord de la comarca es fitarà la situació meteorològica d’avís per vent que podrà ser de tramuntana, ratllant els 80-90 km/h. Però això no afectaria a tota la comarca, sinó a zones del territori llindant l’Alt Empordà.

Pel que fa a temperatures màximes arribarem als 15 ºC. I mica en mica, els propers dies tornarem a recuperar l’estabilitat, les temperatures suaus i la manca de precipitació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Verges acull la presentació del capítol dedicat a Francesc Cambó de la sèrie “Ui, si aixequés el cap”

Després del seu pas per Palafrugell i Pals, les presentacions de la sèrie de ficció "Ui, si aixequés el cap" no s'aturen. Aquest dijous 9 de maig serà el torn de Verges, on el guionista de la sèrie, Adrià Pujol i el Director de l'emissora, Miquel Curanta, presentaran el capítol dedicat a la figura de Francesc Cambó. L'accés és gratuït.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -