16.7 C
Pals
Divendres, 3 maig 2024
- Publicitat -

Matí fred amb predomini del temps assolellat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts que comença fred. Potser no tant com ahir dilluns però tornem a estar en un context anticiclònic amb glaçades, potser no tan generals com ahir, però que en el context d’altes pressions encara podran afectar a la nostra comarca.

Esperem el cel serè i això ha fet que la nit hagi estat molt freda. La contrapartida la trobarem durant el dia, que serà assolellat i el sol podrà lluir posant la temperatura màxima a la comarca propera als 17-18ºC. Les temperatures mínimes quedaran properes als 0ºC tenint un efecte de molta amplitud tèrmica entre el dia i la nit.

Per demà dimecres un petit front que escombrarà el nostre territori ens portarà una mica de tramuntana i una baixada de les temperatures.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xevi Coll: “És molt important promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre els més joves”

Els Jocs Emporion, que es faran del 17 al 19 de maig, se celebraran en deu municipis del Baix Empordà. Concretament, es faran a Begur, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Calonge i Sant Antoni, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el Conseller Comarcal d'Esports, Xevi Coll. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -