12.3 C
Pals
Divendres, 17 maig 2024
- Publicitat -

Dimarts fred de cru hivern al Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts serà el dia més fred del què portem d’hivern i ho notarem amb escreix perquè tant amb les temperatures mínimes com les màximes el termòmetre no podrà pujar. Deixarem la suavitat tèrmica de banda i serà una jornada per abrigar-se bé. Ens mourem amb una forquilla de temperatures a la comarca que aniran dels -3 ºC mínims, als 8 ºC màxims.

Ens despertem amb un matí amb algun núvol alt que es podran fer una mica més destacables de cara a la tarda. L’ambient encara serà de nord, i mica en mica girarà a llevant sense donar cap temporal marítim destacable.

De moment, els mapes presenten alguns dubtes amb el nivell d’afectació de la situació que a curt termini ens ha d’afectar, de cara a demà i dijous. La baixa que es formarà al mediterrani ens portarà pluja per demà dimecres i part de dijous, però encara és aviat per afinar acumulats. L’escenari més probable a la nostra comarca és la de progressiu ennuvolament amb pluja per demà a la tarda, i per dijous disminució de l’episodi.

Així doncs, disposem-nos a viure el dia més cru del què portem d’hivern i preparem el paraigua pels propers dies perquè poc o molt l’haurem de fer servir. I molt recomanable serà estar atents a les actualitzacions de l’evolució del pronòstic d’aquesta pertorbació, que en aquests moments és tan complexa de predir.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Radicalitat

Escric això a mitja tarda de la jornada electoral. Ni idea de quin serà el resultat final. Segons les...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -