15.1 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Ambient diürn suau o càlid al migdia amb màximes de 24ºC

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous plàcid i molt suau, a la nostra comarca, però amb matisos. La jornada d’avui no presentarà canvis a la dinàmica del cel i l’anticicló confirmarà el seu protagonisme.

Amb pressions molt altes, de l’ordre dels 1035 hPa, avui quedarem immersos en una jornada sense moviment al cel però distingint dos tipus de sensacions tèrmiques ben diferenciades. I és que les zones costaneres de la comarca podran tenir un començament del dia amb boires o boirines, i les zones més interiors no s’espera aquesta situació. I aquest fet és degut a que l’aigua del mar és molt més freda que l’ambient, que avui serà molt càlid, i això provocarà el fenòmen de boira per advecció més típic del temps primaveral que no pas de finals de gener.

Un altre aspecte que podrem observar aquests dies és la baixada del nivell del mar. La pressió alta n’és la responsable d’aquest fet, havent-hi zones on podrem veure roques que habitualment queden cobertes per l’aigua del mar.

Així doncs, amb excepció dels llocs on hi hagi boira, avui tindrem un dia amb predomini del sol i les temperatures a l’alça. Les temperatures aniran dels 5 ºC mínims, als 24 ºC màxims.

Ens queden uns quants dies més per tenir la mateixa situació meteorològica, per començar, tenim el cap de setmana que amb quatre núvols serà molt estable. I començarem la setmana que ve encara sense previsió de canvis a la vista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Edu Trujillo: “Volem que la gent vegi que les Festes de Primavera són moltes activitats, no només el Carroussel”

Quan falten dues setmanes pel 62è Carroussel de la Costa Brava, Palafrugell aquest cap de setmana Palafrugell ja ha donat el tret de sortida a les Festes de Primavera.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -