18 C
Pals
Dilluns, 6 maig 2024
- Publicitat -

Cel més tapat cap al final del dia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts, encara seguirem amb pressions a la banda anticiclònica, però el debilitament de les altes pressions ja es comença a intuir al cel. I això ho veurem perquè avui tindrem el dia més variable i ja serà diferent dels últims que hem viscut.

Comencem jornada amb el cel entre poc o mig ennuvolat però serà de cares a la tarda, i sobretot durant la nit, que els núvols taparan el cel i es faran més importants. No donaran pluja associada a aquesta nova situació.

Això afectarà als termòmetres de la comarca, amb un ambient que no podrà ser tan càlid com ahir dilluns, quan es van tornar a assolir valors molt alts de l’ordre dels 25 ºC. Avui difícilment arribarem als 20 ºC. Ara al matí, les temperatures mínimes podran ser baixes, al voltant dels 2-3 ºC, però no estem davant d’un dia que serà molt fred.

Així doncs, deixem l’estabilitat una mica de banda, i l’ambient menys assolellat d’avui podrà ser el començament del canvi de paradigma que de cara a divendres i dissabte ens portarà inestabilitat amb pluja i temperatures més baixes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La supervivent del crim de Calonge va tenir sexe amb l’acusat “per por”

Nega la versió de la defensa i descarta relacions consentides: "No em vaig atrevir a rebutjar-lo, sinó em matava"
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -