14.5 C
Pals
Dimecres, 1 maig 2024
- Publicitat -

Ambient més fresc amb intervals de núvols i Tramuntana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous ha començat amb cel molt tapat. I això farà que el dia no sigui gaire comfortable.  A més, l’aire de tramuntana, que bufarà entre feble i moderat, farà el dia més fresc.

La nuvolositat variable condicionarà el fet que el dia es presenti inestable amb possibilitat d’algun ruixat a la comarca. Serà una situació de variabilitat que farà de mal precisar la possible precipitació que es pot presentar en horari i lloc incert. Però, si hem d’afinar una mica, seria més de cara a la tarda, sense discriminar qualsevol racó del Baix Empordà.

Avui serà el dia més fresc de la setmana i les temperatures tant mínimes com màximes baixaran respecte als dies anteriors. Anirem dels 4-5 ºC mínims, als 17-18 ºC màxims.

I ja a partir de demà divendres, la recuperació del temps assolellat i els termòmetres suaus farà que ens tornem a posar en variables de primavera més càlida, a la comarca. I el cap de setmana serà molt més estable, sobretot el dissabte. Diumenge tindrem més intervals de núvols tot preparant-se un inici de setmana molt més inestable.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×10 – Post Sant Jordi i marxem a Escòcia

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules fem una revisió a les famoses llistes dels llibres més...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -