16.4 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Sol a estones enteranyinat per núvols alts i suavitat tèrmica

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts la jornada que ens planteja la meteorologia a la nostra comarca s’explica amb dos titulars: no s’esperen canvis i la suavitat ambiental tornarà a notar-se.

El cel, sobretot durant el matí, quedarà enterbolit de núvols alts. Les temperatures encara a la banda suau podran baixar algun grau i això deixarà una forquilla que anirà dels 5 ºC mínims als quasi 20 ºC màxims. Tindrem un dia molt estable amb vent de Tramuntana moderat.

Es manté activat un avís per estat de la mar avisant de perill moderat que hi hagi onades que superin els 2.50 metres d’alçada, ocasionant maregassa amb direcció de component nord.  Això serà, a tota la costa empordanesa, i sobretot al nord del Cap de Creus i al cap de Begur. A la tarda ja hauria afluixat la situació.

Però la notícia més important és per divendres i el cap de setmana, que esperem que una massa d’aire més fred del nord posi el termòmetre a la banda freda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -