12.1 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Dilluns comença fred i assolellat al Baix Empordà

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana continuarem amb la nova tònica d’aquest inici de març, que de moment  ja ens ha deixat les primeres pluges amb quantitats d’entre 15 i més de 20 mm al Baix Empordà durant la matinada de dissabte a diumenge passat. Arribant a gairebé 25 mm a la Tallada d’Empordà i 23 mm a Verges. 

I és que la dinàmica atmosfèrica per les propers setmanes serà més favorable a noves precipitacions a causa d’un bloqueig anticiclònic als països nòrdics que obligarà a les depressions i sistemes frontals a circular per latituds més baixes. 

De moment aquest dilluns comença amb un matí fred al Baix Empordà i temperatura mínima entre 0 i 3 ºC amb algunes gelades en zones enclotades i de l’interior de la comarca. El temps al matí serà majoritàriament assolellat. Cap al migdia i tarda el cel anirà quedant parcialment ennuvolat i la temperatura màxima assolirà els 17 ºC.

Demà jornada més inestable amb variabilitat al cel i pluja en general de caràcter feble i de distribució irregular, que pot aparèixer en qualsevol moment entre migdia i tarda. L’ambient diürn serà més fred i la temperatura màxima quedarà més baixa al voltant dels 14 ºC.

Resta de setmana amb variabilitat al cel, intercalarem dies amb més estones de sol, però també ens visitaran nous ruixats que de moment semblen més probables entre divendres i dissabte. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -