17.8 C
Pals
Dilluns, 6 maig 2024
- Publicitat -

Darrers dies d’abril a l’espera d’un episodi de pluja

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres amb temps assolellat al matí i cel parcialment ennuvolat entre migdia i tarda. L’ambient serà relativament fresc per l’època de l’any amb temperatura mínima al voltant dels 8 ºC i fins a 18 ºC de màxima. 

Pel cap de setmana cel entre mig i molt ennuvolat amb pluja. Dissabte la pluja serà més probable durant el matí, tot i que en general de forma feble i poc abundant. Dissabte també bufarà vent de component sud amb alguns cops forts de més de 50 km/h. Temperatura amb pocs canvis, pot pujar la mínima a causa de l’advecció d’aire del sud i dels núvols que limitaran el refredament nocturn.

Serà però entre diumenge, dilluns i fins i tot dimarts vinent quen la pluja serà més extensa i abundant al Baix Empordà amb acumulacions de 30 a 50 mm. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell aprova el seu Pla local d’habitatge

Palafrugell ha aprovat el nou Pla Local d'Habitatge (PLH) que s'estendrà del 2024 al 2029. Aquest pla busca mitigar problemes com els preus elevats de lloguer i compra, la baixa eficiència energètica i l'ús inadecuat d'habitatges. El pla es basa en un diagnòstic detallat i inclou 31 fitxes d'actuació, responent a les preocupacions recollides en un procés participatiu amb ciutadans i entitats
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -