14.8 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Matí de dimarts amb ruixats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts encara esperem precipitacions a la comarca. Ahir dilluns vam tenir la part més important de l’episodi i avui encara tindrem pluja amb ruixats que podran afectar-nos amb més probabilitat durant el matí. A la tarda el cel quedarà amb intervals de núvols, amb alguna ullada de sol i variabilitat, però en principi sense precipitacions. 

Ahir la pluja va ser la protagonista de la jornada de dilluns. Va ploure arreu del territori amb ruixats que van ser continuats i persistents. Des de divendres passat i fins aquest matí (8:30h) s’han acumulant de 25 a 40 mm al Baix Empordà:  29 mm a Palafrugell,  30 mm a Torroella de Montgrí, 34 mm a la Tallada d’Empordà i més de 39 mm a la Bisbal d’Empordà.

I avui esperem el dia una mica més estable però amb el que serà la part més inestable de l’episodi. I és per això que hem de parlar de ruixats que seran inconnexos i bastant probables a la comarca. 

Així doncs, el cel serà més cobert ara durant el matí, i amb més clarianes a la tarda. I això suposarà un ascens de les temperatures màximes, que podran pujar entre 3-4 ºC. La forquilla de temperatures estarà en els 10 ºC mínims als 15 ºC màxims. 

Pels propers dies seguirem la dinàmica inestable i variable, amb temperatures que quedaran a la banda fresca, sense veure’s cap situació de calor a curt termini. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -