16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Obertura de clarianes amb temps més assolellat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jornada que es planteja més estable que ahir dilluns, perquè després del pas del front que ens va portar inestabilitat amb pluges al nostre territori acumulant entre 10 i 16 mm, avui s’obriran les clarianes i l’ambient quedarà amb vent de mestral que notarem, tot i no entrar dins l’avís per vent que el Servei Meteorològic ha emès per diferents llocs del territori, que adverteix a les zones pirinenques, a l’Alt Empordà, i al sud català.

L’avís que tenim emès i que sí que ens inclou com a comarca afectada és el d’estat de la mar. I sobretot durant les primeres hores d’avui dimarts. Es poden donar onades superiors als 2.50 metres,  podent-se superar fins i tot, al Cap de Creus o al Cap de Begur, on fins i tot podria haver-hi mar de fons de component nord.

A part, d’això el dia passarà tranquil amb més estones de sol i amb temperatura més benèvola que ahir, per l’efecte de la manca de nuvolositat. No serà un dia molt fred, anirem dels 5-7 ºC mínims als 15-17 ºC màxims.

I pels propers dies, va i ve de temperatures amb el pas d’algun front que no tindrà gaire efectivitat en la pluviometria.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -