14.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Boira al matí i nit amb pols en suspensió

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El temps  d’aquest divendres i de bona part del cap de setmana vindrà marcat,  per una banda, per aquesta sensació tèrmica relativament càlida. Una suavitat que ens acompanyarà avui i fins a inicis de la setmana que ve, tot i a poc a poc la temperatura va baixant, i ja no tindrem valors tan elevats com els 29 ºC de principis d’aquesta setmana. L’altre protagonista de la jornada serà la mala visibilitat: presència de núvols baixos i boires al matí que, juntament amb la pols nord africana en suspensió deixaran un cel brut i enteranyinat, amb una temperatura màxima al voltant dels 26 ºC.

Demà es poden repetir les boires i núvols baixos del matí, vespre i nit localment reduint molt la visibilitat.

La dorsal anticiclònica responsable del temps que ha dominat les darrers setmanes té els dies comptats. Entre dimarts i dimecres de la setmana vinent notarem una normalització de la temperatura, i amb l’eventual pas d’un front més de cara a dimecres, la temperatura recuperarà sensacions de tardor a finals de la setmana que ve. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -