5.9 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Matí més tapat amb ruixats i tarda amb Tramuntana i mala mar

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La setmana comença amb risc de pluja, algun ruixat que pot caure entre el matí i migdia associat al pas d’un sistema frontal que deixarà quantitats minses o poc abundants. A la tarda més clarianes, es reforça la  Tramuntana que bufarà amb cops de més de 60 km/h, provocant alteració de la mar amb maregassa i també deixarà entrar aire més fred al seu darrere.

Ahir vam tenir un inici de dia fred amb mínimes entre 1 i 3 ºC al Baix Empordà, però al migdia es van arribar als 17 ºC. Si bé, per una banda, avui no baixarà tant la temperatura amb mínimes al voltant dels 6-8 ºC, la màxima quedarà més curta, per sota els 15 ºC, deixat un ambient fred a causa dels núvols i el vent. Demà en general tindrem més sol, localment però no es descarta alguna petita nuvolada o quatre gotes just al principi del dia, i els dies vinents la temperatura es mantindrà a la banda baixa. A mitjà termini entre dijous i divendres una petita pertorbació ens portarà temps més insegur, però el que sembla clar és que desembre començarà fred.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El grup francès Capfun adquireix el càmping Treumal

Aquesta compra se suma als vuit establiments més que té el grup a Espanya i és el primer que compra a la Costa Brava, amb la voluntat d'augmentar la seva presència a les comarques gironines en un futur.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -