14.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Els núvols guanyen protagonisme i la temperatura màxima baixa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Començàvem la setmana amb suavitat tèrmica i amb sol esmorteït per núvols alts i mitjos que ahir va deixar-nos un dilluns a la banda càlida, i amb regust de primavera benèvola. I de mica en mica, la setmana s’anirà inestabilitzant i l’ambient s’anirà refredant.

Avui el cel s’anirà ennuvolant, a mesura que la jornada avanci. I de cara a la tarda les nuvolades ja es faran més consistents i podrien portar algun feble ruixat. Això serà de cara a la tarda-vespre. Ben poc veurem el sol avui a la nostra comarca del Baix Empordà.

Avui doncs, canviarem la dinàmica i començarem a entrar al nou episodi que a final de setmana ens portarà uns dies amb components hivernals que bàsicament es centrarà en un fort descens de les temperatures i ruixats que haurem de veure com i on ens acabarien afectant. De moment, la jornada només ens escalfarà fins a 15 graus, tot i que la temperatura mínima serà una mica més elevada que ahir, de l’ordre dels 5 graus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell vol entrar al podi de l’OK Lliga Plata

Amb Lleidanet i Lloret (primer i segon) ja molt distanciats en la classificació, l'objectiu dels blanc-i-negres és assolir el tercer lloc
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -