8.4 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Dimarts amb més sol, Tramuntana i ambient fred

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts serà un dia que vindrà amb obertura de clarianes al cel i serà més assolellat que ahir. I d’això, en serà responsable la Tramuntana que bufarà moderada i que amb les hores es deixarà notar tot guanyant més terreny i provocant maror de nord, a la nostra costa empordanesa.

El dia serà fred. I tota la setmana, que coincidirà amb el final de novembre, serà amb sensacions hivernals i temperatures fredes. Així com també serà un setmana molt dinàmica i canviant. Anirem dels ruixats d’ahir dilluns, que van deixar 4 mm a Castell d’Aro i 1 mm a Palafrugell, a la Tramuntana, a les clarianes i al sol, per tornar als efectes d’una nova baixa entre dijous i divendres, que portarà més pluja i ambient més fred.

De moment, avui comencem freds, amb la comarca propera als zero graus. Anirem els 3 ºC mínims, als pocs més de 12-13 ºC màxims. I per sortir al carrer necessitarem sense  falta una jaqueta que ja se’ns farà indispensable a la vestimenta diària.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -