17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Ruixats a les portes d’un fort descens de la temperatura

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal i com vam preveure ahir, la nostra comarca va tenir una jornada grisa i plujosa amb registres de pluja que van poder acumular més litres a les nostres poblacions baix empordaneses.
Els registres més destacats d’ahir van ser els 27.5 mm d’Esclanyà i 20.9 mm a Palafrugell. A la resta del Baix Empordà la precipitació acumulada va ser al voltant dels 10 mm: 11.1 a Torroella de Montgrí, 9.2 mm a La  Bisbal d’Empordà, 10 mm a Castell d’Aro  i 12 mm a la Tallada d’Empordà

Per avui el dia serà un copiar i enganxar del d’ahir: tindrem una jornada grisa i plujosa, amb ruixats que prioritzaran la tarda però que en qualsevol moment del dia podran precipitar. A diferència d’ahir estem parlant de pluja més neta. Amb menys pols amb suspensió, la precipitació no portarà fang associat.

Així doncs, avui altra vegada el dia serà poc confortable i amb temperatures amb descens i poca amplitud tèrmica:  anirem dels poc més de 5 graus mínims als quasi 15 màxims. Serà un dia amb molts núvols tot esperant el canvi clar de situació  de cara a demà, que es confirma que ens portarà temperatures hivernals. La combinació d’una zona de baixes pressions mediterrània i el corrent d’una irrupció d’aire fred polar que serà afavorit per un anticicló proper a les Illes Britàniques serà el motor del nou episodi meteorològic.

Atents als propers dies que el fort descens de les temperatures queda assegurat. I aquí, a la nostra comarca, la possibilitat de ruixats amb neu granulada, calabruix o calamarsa podria ser notícia, així com també una entrada de la tramuntana que amb més o menys força ens afectaria portant-nos les seves conseqüències fredes. També estem pendents del possible retorn de les gelades entre dissabte i dilluns que en cas de produir-se podran afectar a l’interior de la nostra comarca i esporàdicament en alguna zona costanera. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -