28.3 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

El Terracotta Museu de la Bisbal , finalista de la setena edició dels Premis Nacionals de Ceràmica

Són premis bianuals que concedeix l'Associació Espanyola de Ciutats per la Ceràmica, i el reconeixement al museu bisbalenc ho ha estat per la seva tasca de difusió de la ceràmica

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal i com va informar en la seva edició d’ahir el Diari de Girona el Terracotta Museu figura entre els guanyadors dels Premis Nacionals de Ceràmica 2018 que es van donar a conèixer el passat cap de setmana, en quedar finalista per la seva tasca de valorització de la ceràmica. La guanyadora va ser la revista digital Infoceramica per la difusió del sector i les activitats realitzades des de la seva plataforma.

Manel Magrinyà

Els premis arriben a la seva setena edició amb la voluntat de reconèixer a aquelles persones, institucions, empreses o col·lectius que hagin destacat per la seva tasca a favor de la difusió, la investigació i el desenvolupament de la ceràmica. S’hi van presentar vint-i-una candidatures en les seves sis modalitats i la resta d’entitats finalistes en aquesta categoria van ser la Asociación Nacional de Profesionales en Cerámica, Convivencias Cerámicas, Jornadas Internacionales sobre muralismo cerámico i Pequeños Arqueólogos – Sílvia del Mazo y Rubén Pérez.

Xavier Rocas, conservador del museu

 

Ser finalista d’aquests premis significa pel museu el reconeixement a la feina realitzada des de la reobertura de l’equipament a finals del 2015. Els esforços realitzats durant aquests anys s’han dirigit, majorment, a dinamitzar la sala d’exposicions temporals amb una programació estable i de qualitat, així com “El Forn”, “La Peixera” i l’Espai “Actualitat” que són els altres tres espais expositius amb què compta. Una acurada  programació d’exposicions han consolidat la seva percepció com a equipament cultural viu, i ha permès posicionar la institució com un dels museus de ceràmica més importants i dinàmics del país.

Xavier Rocas, conservador del museu

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -